Merkez : 19 Mayıs Mah. Dr. Hüsnü İsmet Öztürk Sokak No:11 İç Kapı No: 5 Şişli - İSTANBUL



  info@bilgendeniz.com

Hakkımızda

Denizlerin bereketiyle büyüyen güvenilir markalarımız, yılların deneyimiyle sofralarınıza en taze ve lezzetli ürünleri ulaştırıyor.

Deniz ürünleri sektöründe Bilgen Seafood olarak hoş geldiniz, burada hijyen ve kalitenin buluştuğu noktadayız. Profesyonel deniz ürünleri sağlayıcısı olarak, taze ve güvenilir ürünler sunmaya ve müşterilerimize en iyi deneyimi yaşatmaya kararlıyız

Hakkımızda

Hakkımızda Bilgen Seafood

Deniz ürünleri yetiştiriciliği, üretimi, ihracatı ve ithalatı alanlarında lider konumda olan, güçlü markalarıyla perakende ve toptan market zincirlerine ve satış noktalarına ürünler sağlayan Bilgen Seafood, Avrupa’nın ilk özel balık halini bünyesinde barındırarak sektörde öncü bir konumdadır.

Güvenilirliği ve kalitesiyle tanınan şirketimiz, iç ve dış pazarda 18 yılın verdiği tecrübe ve sağlam bir bilinirliğe sahiptir.  

Misyonumuz

Bilgen Seafood Blog
Vizyonumuz

"Deniz ürünleri sektöründe küresel lider olmayı hedefleyen Bilgen Seafood, müşteri odaklılık, sürdürülebilirlik, toplumsal sorumluluk ve çalışan memnuniyeti temelinde ilerleyerek, yenilikçi ve etik değerlere dayalı bir şirket olma yolunda ilerliyor."

Neden BİLGEN Seafood

Transforming Spaces, Enhancing Lives.

Bilgen Seafood, kaliteli ve çeşitli deniz ürünleriyle tanınan güvenilir bir markadır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, sürdürülebilirlik ilkesiyle hareket eder ve hijyen standartlarına önem verir.

Uygun fiyatlarıyla da dikkat çeken Bilgen Seafood, lezzetli ve güvenli deniz ürünleri arayanlar için ideal bir seçenektir.

Deniz yaşamından ilham alarak en taze ve en lezzetli deniz ürünlerini sofralarınıza getiriyoruz. Denizden sofranıza kadar güvenilir, kaliteli ve sağlıklı ürünler sunuyoruz.

Bilgen Seafood, kaliteli ve çeşitli deniz ürünleriyle tanınan güvenilir bir markadır.

Tüm Hakları Saklıdır. © 2024 BİLGEN SEAFOOD